Hundetræning og fitness for hunde på Vibekær Ridecenter.

Hundetræning for alle hunde på Vibekær Ridecenter. Alle hunderacer og blandingsracer er velkomne til at deltage. Træningen vil fortrinsvis foregå inde i ridehallen, men kan også foregå på den udendørs ridebane hvis vejret og instruktør finder det egnet.

Lige ved siden af ridecenteret er der en lukket hundeplads hvor hundene kan lege frit sammen uden at skulle blive bekymret for hunden løber ud på vejen.

Der vil være mulighed for at slappe af i rytterstuen i pauser, før eller efter træning hvorfra man kan kigge ind i ridehallen medens andre træner videre, sammen med en kop kaffe, sodavand, kage, toast o.lign. eller få en hundesnak med andre hundevenner. Vi satser på en hyggelig træningsdag for alle. Med andre ord et eldorado for hunde og ejere med deres hund. Har du interesse i at være med på et hold, kan du kontakte Julianina Collies eller ring hundeinstruktør Lisette Hayford 6048 5747 for at høre mere eller tilmelding. Vedr. praktiske ting på ridecenteret kontakt Poul Erik Nielsen 4244 1677.

Hundetræningen tager udgangspunkt i en positiv oplevelse og succes, som fremmer lysten til gentagelse. Læs mere om grundlæggende teorier og indlæringsmetoder.

Læs mere om hundetræning og fitnesshund på Vibekær Ridecenter.

På ridecenterets rytterstue vil der være mulighed for eksempelvis sodavand, kaffe, toastbrød osv. medens man får sig en hyggelig snak.

 

Vibekær Ridecenter

Hundetræning på Vibekær Ridecenter i efteråret.

Kom og vær med til hundetræning for hunde i spændende omgivelser.

Træningsprogram

Træningsart Tidspunkt
Lydighedstræning/hvalpemotivation Lørdage kl 10.00 - 10.45
Agilitymotivation Lørdage kl 11.00 - 11.45

Nye hold vil blive oprettet efter behov.

Der tilbydes gratis prøvetime.

Pris for klippekort a 10 lektioner 350,- kr. Uden klippekort 40 kr pr. lektion.

Klippekortet kan bruges til alle de forskellige hundetræninger på Vibekær. Kan man ikke møde til en lektion af en eller anden årsag mister man ikke et klip, men kan bruges til en senere lektion.

Find vej

Ordensregler på Vibekær