Udstilling.

FCI Reglement for International Championship

Int.Ch.

A. Racer der ikke er underlagt working trials krav.

For at være berettiget til titlen International Beauty Champion, skal disse hunde har opnået:

a) i tre forskellige lande under tre forskellige dommere, fire certificats d'Aptitude au Championnat International de Beauté (CACIB) uanset antallet af hunde;

b) mellem den første og sidste CACIB, skal en periode på mindst et år og en dag være gået. Denne periode skal forstås som følger: for eksempel fra 1 Januar 1996 til 1. januar 1997.

For a) og b), kan undtagelser indrømmes, forudsat at de er godkendt af FCI General Committee.


B. Racer underlagt working trials krav.

For at være berettiget til titlen International Beauty Champion, skal disse hunde har opnået:

a) i to forskellige lande, under to forskellige dommere, to certificats d'aptitude au Championnat International de Beauté (CACIB), uanset antallet af hunde;

b) mellem den første og sidste CACIB, skal en periode på mindst et år og en dag er gået. Denne periode skal forstås som følger: for eksempel fra 1 Januar 1996 til 1. januar 1997.

Ud over a) og b), skal jagthunde har bestået en jagt test / test specifik for dens race, hvor Certificat d'Aptitude au Championnat National de Travail (CACT) er konkurrerede om. Datoen for testen / prøven er ikke taget i betragtning.

For a) og b), kan undtagelser indrømmes, forudsat at de er godkendt af FCI General Committee

Utility hunde: Den Internationale Tests for redningshunde eller den nationale Schutzhund Tests eller IPO (RCI) er de eneste test, der gør en hund er berettiget til titlen Beauty Champion.
For så vidt angår IPO (RCI), skal hunden have opnået, i klasse 1, mindst 70% af punkterne i hver disciplin, dvs sporing, lydighed og forsvar.
I Shutzhund tests, er kravende, som følgende: uanset klasse, hvor hunden er indtastet, skal den have opnået mindst 70% i disciplin A (tracking) og B (lydighed) og 80% i disciplinen C (forsvar).

C. Fælles regler for A og B

Når en race omfatter flere sorter, som er forskellige med hensyn til vægt, farve, type af pels, osv., vil FCI generalforsamlingen beslutte, om alle de sorter, der skal konkurrere om en enkelt CACIB, eller om der bør være mere end én pris.
I tilfælde af uenighed eller usikkerhed, vil FCI udvalget træffer den endelige beslutning efter samråd med oprindelseslandet for racen og Standard Kommissionen.

Vedtaget af FCI General Committee i Brussel, November 2005.