Polsk Champion.

Polsk Champion - Pl.Ch.

I hvert show er dommeren berettiget til at tildele, og på hans eller hendes skøn, CWC (samme som CAC - Champion certifikat).

CWC kan tildeles både en mandlig og en kvindelig, i alderen minimum 15 måneder, kvalitetsvurderet fremragende og placeret 1. i en af følgende klasser: Intermediate, Open, Utility og Champion, uanset det faktiske antal i klasserne. For at blive POLSK CHAMPION, skal hunden/tæven have tildelt CWC 3 gange, med 3 forskellige dommere. Mindst én CWC skal tildeles enten på International eller Club Show. Den minimale periode på 6 måneder er nødvendig mellem den første og den sidste CWC.

Tildeling af CWC skal være tydeligt mærket i hunds kritik og underskrives af dommeren.

Polsk Junior Champion - Pl.JCh.

Polsk Junior Champion gives til en hund (tæve), der er blevet gradueret fremragende nummer 1 i Junior klasse og tildelt Junior Winner titel (på dommerens skøn) 3 gange af 3 forskellige dommere. Mindst én Junior Winner titel skal tildeles enten på International eller Club Show. Ingen tidsfrister.


De relevante eksamensbeviser bliver udstedt uden ekstra beregning af bestyrelsen for ZKwP efter skriftlig anmodning fra ejeren af hunden, efter at have kontrolleret, om de relevante CWCs faktisk blev markeret i Show rapporter, udarbejdet af Organisationskomitéen for hvert show.