Tysk Champion.

Tysk Champion (VDH) - Dt.Ch.(VDH)

Det er kun muligt i følgende klasser: åben, mellemliggende, champion og working.

Der skildnes mellem mandlige og kvindelige hunde med minimumsalderen på 15 måneder - CAC prisen er på skøn af dommeren i racen og kan tildeles den bedste hanhund / tæve hund i klassen med opnåelse af kvaliteten "Verzüglich". En reserve CAC certifikat kan blive tildelt den næstbedste hanhund / tæve hund i en klasse. Reserve Certifikatet kan veksles til en fuld certifikat, hvis hunden tildelt den fulde certifikat allerede er indehaver af titlen "Tysk Champion (VDH) på dagen af ​​showet. Der er ingen ret til retskrav på et certifikat henholdsvis tildeling af en titel.

Titel:
Titlen "Tysk Champion (VDH)" er tildelt race hunde, som er blevet nomineret til 5 CAC certifikater til titlen "Tysk Champion (VDH)": Mindst tre af disse certifikater skal være opnået ved internationale eller nationale udstillinger. Desuden skal de 5 certifikater være tildelt af mindst 3 forskellige dommere. Certifikater tildelt ved VDH Bundessieger Hund Show og ved VDH Europasieger Dog Show (såvel som VDH World Dog Show 2006) tæller dobbelt. Desuden forbeholdes certifikater vundet er bedømt som individuelle normale certifikater, selv når disse ikke er blevet ændret til en normal certifikat - hvis hunden, som tildeltes den normale certifikat, der allerede er indehaver af titlen "Tysk Champion (VDH) på dagen for racens
show. Der skal være en periode på mindst 12 måneder mellem den første og sidste certifikat. Titlen "Tysk Champion (VDH)" kan kun tildeles en hund ved en lejlighed. Titlen "Tysk Champion (VDH)" giver hunden ret til at starte i Champion klasse på alle udstillinger i Tyskland og i udlandet.


Transitional regulering:
For alle hunde, der opnåede mindst et CAC certifikat inden 1. september 2004 hidtidige betingelser er gældende (4 certifikater, hvor mindst to af certifikaterne er på international eller nationalt raceudstillinger). I dette tilfælde, certifikater, der blev opnået på VDH-Bundessieger-Zuchtschau eller VDH-Europasieger-Zuchtschau inden 1. september 2004 ville muligvis tælle single og reserve certifikat, slet ikke.

Tildeling af titlen "Tysk Champion (VDH)":
Den person som har ret til at gøre anvendelsen er ejer af hunden. Hvis hunden ændre ejerskab i den periode, tildeling af certifikater, opnået certifikater vil forblive med hunden og gå over til den nye ejer.

Tysk Junior Champion (VDH) - Dt.JCh.(VDH)

Tildelingen af JCAC certifikater:
I unghundeklassen på internationale og nationale udstillinger, vil prisuddelingen JCAC kunnne blive givet til mandlige og kvindelige hunde, som opnår den højest mulige bedømmelsesgrad og placeres på første pladsen - minimumsalder 9 måneder. Tildelingen af titlen er på foranledning af dommeren. Reserve JCAC certifikat kan tildeles til den næstbedste mandlige og kvindelige hund med den højest mulige bedømmelsesgrad. Reserve JCAC certifikater kan ændres til en fuld JCAC certifikat, hvis der op udstillingsdagen, hvis vinder hunden allerede er indehaver af titlen som "tyske Junior Champion (VDH)". Der er ingen ret til et juridisk krav om JCAC certifikat hhv. tildelingen af titlen.

Titel:
Titlen "Tysk Junior Champion (VDH)" vil blive givet til racehunde, hvis disse er blevet nomineret til mindst 3 JCAC certifikater til titlen som "tyske Junior Champion (VDH)", af mindst 2 forskellige race dommere og uden kronologisk restriktioner.

Tildelingen af titlen "tyske Junior Champion (VDH)":
Ejeren af hunden er den person er berettiget til at gøre anvendelsen. Skulle der være nogen ændring af ejerskabet i den periode, der tildeler JCAC certifikater, vil opnået certifikater forbliver med hunden og gå over til den nye ejer.

Tysk Veteran Champion (VDH) - Dt.VCh.(VDH)

Tildelingen af VCAC certifikater:
I veteraner klassen på internationale og nationale udstillinger, vil prisuddelinger kun blive givet til mandlige og kvindelige hunde, som opnår første placering - aldersgrænsen 8 år. Tildelingen af titlen er på foranledning af racens dommer. Reserve certifikater kan tildeles til den næstbedste mandlige og kvindelige hund. Reserve certifikater kan ændres til en fuld certifikat, hvis der på dagen på udstillingen, hvor hunden, der har fået tildelt certifikatet, allerede er indehaver af titlen "Tysk Veteran Champion (VDH)". Der er ingen ret til et juridisk krav om kandidatur henholdsvis tildeling af titlen.

Titel:
Titlen "Tysk Veteran Champion (VDH)" vil blive givet til racehunde, hvis disse er blevet nomineret til mindst 3 certifikater til titlen "Tysk Veteran Champion", af mindst 2 forskellige race dommere og uden kronologisk restriktioner.

Tildelingen af titlen "Tysk Veteran Champion (VDH)":
Ejeren af hunden er den person der er berettiget til at gøre anvendelsen. Skulle der være nogen ændring af ejerskabet i den periode, der tildeles certifikater, vil opnået certifikater forbliver med hunden og gå over til den nye ejer.